Aky mate nazor na novu sluzbu Backlink genius?

Tvorba spätných odkazov. Ako a kde získať spätné odkazy, ich hodnota, rady pre kvalitný linkbuilding.

Aky mate nazor na novu sluzbu Backlink genius?

Poslaťod Tomáš Svorada » 27 Máj 2010, 20:08

Uznavam, ze na Seznam zabera hocico, ale podsuvat googlu desiatky novych odkazov zo starych textov? Google nie je blby, zaindexovane texty ma aj zacachovane a tvorit si odkazovy profil budovanim odkazov zo starych clankov, mi pride ako dost risk, zavana to black hat technikou. Urcite par linkov nic nespravi, no vacsie a hlavne narazove mnozstvo odkazov podozrive uz bude. Obrana nemusi byt ban, ci sandbox, skor strata doveryhodnosti za jasne manipulovanie s odkazmi.
Dalej co mne vadi je, ze odkazy bude davat nejaky "algoritmus".
Posledna vec ktora mi vadi, je masovost. Tvorcami su vraj ludia co stoja za penalizovanym backlinks.com a teda podobny osud sa da ocakavat aj tu. Samozrejme, ze odhalit taketo odkazy bude tazsie ako opakujuci sa html kod v paticke, no urcite nie nemozne. Ved polozme si otazku, je prirodzene ak vznikne na web X odkazov z tyzdna, mesiaca ci rok stareho clanku? Aka je pravdepodobnost ze 20 ludi pride do archivu a doplni tam link :)
Ja tento system zrejme nevyskusam, mate uz nejake skusenosti vy? Je ten algoritmus schopny, alebo je relevancia na urovni etargetu :)

Original clanok: http://blog.seo-expert.cz/pay-per-post- ... nks-genius
Obrázok užívateľa
Tomáš Svorada
SEOcentrum

Re: Aky mate nazor na novu sluzbu Backlink genius?

Poslaťod Homer » 30 Máj 2010, 14:31

Myslím si, že je to bublina, která rychle splaskne. Doposud žádný automatický systém nepřinesl dlouhodobé kladné výsledky.

Krátkodobě to možná bude fungovat na seznam.cz, ale jinak je to asi bez významu. Svoje weby rozhodně tomuto systému nesvěřím.
SEO, webdesign - SeoAgency.cz
Homer
Nováčik

Poslaťod EvaM » 12 Aug 2010, 11:03

Ja som dokonca čítala nejaký propagačný materiál s nadpisom- prepustite svojho linkbuildera! Pri linkoch je dolazita aj rychlost, ktorou sa linky robia, preto je pre Googel urcite tato technika podozriva- osobne by som ju ani neksusala, mozno na par linkov, otestovat co to spravi, ale dlhodobo??? urcite nie. Nic nenahradi poctive a vydrete linky!
EvaM
Nováčik

Poslaťod bob » 25 Aug 2010, 11:29

Vyzkousel jsem backlinkgenius a musim rict ze to neni to co se pise na jejich webu. Linky co se udelaji nejsou permanentni a meni se velmi casto jeste predtim nez je google staci zaindexovat.
Jaky je potom smysl linku kdyz neni indexovany googlem?
Minimlni castka na na vyzkouseni ne 40 euro!! a kdyz clove chce zbytek kreditu nazpet nebot to neni jak na jejich webu tak ti reknou ze penize jsou nevratne!!
Doporucuji nepouzivat Backlinkgenius.cz nebo .com nebot linky jsou knicemu!
Bob
bob

Poslaťod postcd » 06 Dec 2011, 15:04

To ano, risk to může být, ale nějaké penalizace bych se nebál pokud to nasazování odkazů bude v mezích.
Obrázok užívateľa
postcd
Nováčik

Späť na Linkbuilding

• Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

© 2008-2010 seocentrum.sk