Cestovny prikaz - ako na to

Čo sa nehodí nikam inam.

Cestovny prikaz - ako na to

Poslaťod Tomáš Svorada » 23 Jún 2010, 20:12

Mate auto pisane na seba a vyuzivate ho aj pre svoje podnikanie? Nespole niekto vzor cestaka ako ma vyzerat ked sa tam pripocitava aj amortizacia? Staci mi jeden blocek mesacne aby som dolozil cenu benzinu alebo to treba ku kazdej jeden jazde nejak rozpisovat? Som v tom trochu zatopeny, neviem ako oddelit sukromny benzin od firemneho ked chodim za klientami a na jednania a este k tomu tu amortizaciu (0,183€)
diky za pomoc
Obrázok užívateľa
Tomáš Svorada
SEOcentrum

Re: Cestovny prikaz - ako na to

Poslaťod Pepe » 23 Jún 2010, 20:25

To neber tak vážne, že súkromná/firemná cesta, hocičo tam napíš. A tu amortizáciu (podľa km) prirátaj pri každej jazde k PHM. Ak nájdem, pošlem ti svoj cesťák za minulý rok.
Pepe

Poslaťod Tomáš Svorada » 23 Jún 2010, 20:45

diky moc. Super lebo co som nasiel cestak, tak len klasicky na firemne auto kde nebola ta amortizacia a potreboval som na to nejaky doklad. Ako je to s listkami za benzin, staci jeden pre kazdy mesiac aby bolo vidno cenu PHM pre dany mesiac? Alebo pre kazdu jazdu, ak nie potom to naozaj netreba extra riesit, len si vypisem km napriklad cez google maps a je to.
Obrázok užívateľa
Tomáš Svorada
SEOcentrum

Poslaťod Tomáš Svorada » 08 Sep 2010, 21:31

Inak stale plati ze amortizacia = 0,183€ ?
Obrázok užívateľa
Tomáš Svorada
SEOcentrum

Späť na Offtopic

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

© 2008-2010 seocentrum.sk