Odkaz v DMOZ katalógu

Tvorba spätných odkazov. Ako a kde získať spätné odkazy, ich hodnota, rady pre kvalitný linkbuilding.

Odkaz v DMOZ katalógu

Poslaťod Kusi » 17 Jún 2010, 23:07

Ahoj, nepoznáte niekto editora v tomto katalógu? Svoj web som pridal cca pred dvomi rokmi, potom cca pred 3 mesiacmi ale stále nič. Myslím, že je kvalitný a má čo ponúknuť, sú tam oveľa horšie ako ten môj.
Novinky o IT? Skúste kusi.sk. Niečo nefunguje? Tak skúste fórum
Kusi
Nováčik

Re: Odkaz v DMOZ katalógu

Poslaťod Tomáš Svorada » 19 Jún 2010, 10:59

A moderuje vobec niekto danu kategoriu? Niektore maju vseobecnych metaeditorov, ktori maju na starosti ale velke kategorie.
Obrázok užívateľa
Tomáš Svorada
SEOcentrum

Poslaťod Homer » 19 Jún 2010, 11:50

Když daná sekce nemá editora, budeš na přidání linku čekat asi velmi dlouho. Pokud je kategorie volná, můžeš zkusit stát se editorem sám.
Já jsem editorem jedné české sekce a kvalitní odkazy přidávám ihned. Bohužel kvalitních linků chodí velmi málo, většinu záznamů musím odmítnout.
SEO, webdesign - SeoAgency.cz
Homer
Nováčik

Poslaťod Kusi » 21 Jún 2010, 15:50

tak, požiadal som o post editora, uvidím, ako to dopadne. Snáď to bude OK a prispejem svojou troškou k zlepšeniu internetu :)
Kusi
Nováčik

Poslaťod Webslužby » 27 Jún 2010, 12:51

Homer píše:Když daná sekce nemá editora, budeš na přidání linku čekat asi velmi dlouho. Pokud je kategorie volná, můžeš zkusit stát se editorem sám.
Já jsem editorem jedné české sekce a kvalitní odkazy přidávám ihned. Bohužel kvalitních linků chodí velmi málo, většinu záznamů musím odmítnout.

Ahoj môžem sa spýtať - rozhoduje o zaradení webu do DMOZ katalógu aj PageRank webu alebo "len" kvalitný obsah?
Reklamné a marketingové služby, registrácia do katalógov, PR články, linkbuilding:
http://www.superkomet.info
Obrázok užívateľa
Webslužby
Nováčik

Poslaťod Tomáš Svorada » 27 Jún 2010, 14:13

Vo vseobecnosti by to mal by obsah, velkost, kvalita, popularita, vsetko mozne ale urcite nie pagerank. Kazdopadne vsetko stoji a pada na editorovi kategorie.
Obrázok užívateľa
Tomáš Svorada
SEOcentrum

Poslaťod Kusi » 28 Jún 2010, 14:48

tak som poslal poziadavku, ale zamietli mi to.
Skoda, ale myslim si, ze www.kusi.sk by sa do dmozu mohlo dat, ak by bol editor :(
Kusi
Nováčik

Poslaťod Tomáš Svorada » 28 Jún 2010, 16:02

mohol mohol veru, taky blog tam asi ani moc nie je
Obrázok užívateľa
Tomáš Svorada
SEOcentrum

Poslaťod destiny88 » 01 Mar 2011, 13:52

Kusi píše:tak som poslal poziadavku, ale zamietli mi to.
Skoda, ale myslim si, ze http://www.kusi.sk by sa do dmozu mohlo dat, ak by bol editor :(

Ten blog vyzera naozaj zaujimavo. Inak Dmoz je beh na dlhe trate mam stym skusenosti..
Poker, Poker online, Rakeback, PokerStars - http://www.livepoker.sk/, http://www.livepoker.cz
destiny88
Nováčik

Poslaťod digisys » 06 Okt 2011, 16:48

tiež môžem len potvrdiť, že s dmoz-om je to väčšinou na dlho..

v odstupe 1-3 mesiace treba vyskúšať iné kategórie.. iné popisy, atď..
najdôležitejší je samozrejme dobrý obsah.
celkovo dmoz nemá rád kopec vecí ako sú externé linky, malé písmená, neprehľadná štruktúra,..

v tvojom prípade to bude asi problém s reklamou, ktorú tam editori tiež nemajú veľmi radi..

a čo sa týka toho, že dmoz obsahuje aj weby ktoré sú fakt úbohé sa dá povedať asi len toľko, že je všeobecne známe ako poniektorý editory dmozu zapisovali weby za $.. samozrejme nie každý zlý web tam bol zaplatený, predsa len sú to ľudia a je to na nich..
takisto treba počítať s tým, že to čo je na doméne dnes tam nemuselo byť vždy..
digisys
Nováčik

Ďalší

Späť na Linkbuilding

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

© 2008-2010 seocentrum.sk