zaindexovana www varianta namiesto non-www

Všeobecná diskusia o optimalizácii pre vyhľadávače (seo), rady pre začiatočníkov aj pokročilých.

zaindexovana www varianta namiesto non-www

Poslaťod vlado » 03 Jún 2010, 17:48

Ide o stranku itelka.com, mam na nej nastavenu non-www variantu (redirekt z www na non-www).

Napriek tomu ked skontrolujem zaindexovanie webu, tak jednak index page ako prvu vobec nezobrazi a ked listujem dalej, zistim ze google vlastne indexuje WWW variantu - http://www.itelka.com (da sa to vidiet napr. tu), ked kliknem co ma google v pamati cache pri tejto stranke, nezobrazi nic.

Je nieco zle nastavene? Nejak sa mi to nezda, pri ostatnych strankach som sa s tym nestretol.
blog | Prime Media s.r.o.
The world is yours...
Obrázok užívateľa
vlado
Nováčik

Re: zaindexovana www varianta namiesto non-www

Poslaťod Tomáš Svorada » 03 Jún 2010, 17:58

Je to trochu divne kedze index byva prvy, ale nie vzdy uz som sa s tym stretol, divne je skor to ze ide o starsi web.
To ze mas zaindexovanu cez parameter site by som nebral ako problem. Skus si cez google webmaster tools na pevno zadat jednu alebo druhu variantu.
Ja som sa s tymto nestretol po prvy krat, napriklad ked som robil pre uniqa tak v podstate oni uniqa.sk ani nemaju a predsa je zaindexovana, vidis ty v tom nejaky problem, klesla ti navstevnost alebo ranky ci nieco podobne?
Obrázok užívateľa
Tomáš Svorada
SEOcentrum

Späť na SEO diskusia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

© 2008-2010 seocentrum.sk